Åbningstider: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30 | Ullige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30 | Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16
+45 3324 4742
Tandlæge på Frederiksberg Tandlæge på Frederiksberg

Hvad er parodontose?

Parodontose er en alvorlig tandlidelse, som desværre rammer mange danskere. Den kaldes ”de løse tænders sygdom”, da den i værste tilfælde kan være skyld i, at man mister sine tænder. De fleste bliver først ramt, når de er over 30 år, og da parodontose ikke giver symptomer før den er meget fremskreden, er den svær at opdage.

Husk lige tandtråden!

Helt fra barnsben lærer de fleste mennesker at børste tænderne grundigt både morgen og aften for at fjerne bakterier og belægninger for at undgå at få huller i tænderne. Men er du klar over, at tandtråd er endnu et vigtigt redskab til at holde tænder og tandkød rent? Selvom du ikke kan komme uden om at bruge tandbørsten, er det ikke nok til at rense tænderne.

Sunde tænder giver bedre livskvalitet

Dine tænder er vigtige for både din sundhed og dit udseende. Smilet er vores varemærke, og selvom de fleste mennesker ikke tænker over det, er smukke og sunde tænder en vigtig del af, hvordan vi ubevidst vurderer hinanden. Det påvirker derfor din livskvalitet, at du har tænderne i orden. Desværre er nogle mennesker ikke påpasselige nok med deres tænder, selvom de måske har de bedste intentioner.

Du behøver ikke leve med dårlig ånde

Dårlig ånde rammer ca. hver 5. dansker på et eller andet tidspunkt i livet, og som tandlæger oplever vi ofte patienter, der klager over problemet. Dårlig ånde er et stort problem for mange, fordi det er ubehageligt for ens omgivelser og derved kan gå ud over ens sociale liv. Det er dog de færreste, der har lyst til at pointere det, hvis en person har dårlig ånde.

Hvordan bliver du fri af tandlægeskræk?

For mange mennesker kan det være en angstfyldt oplevelse at gå til tandlægen. I dette indlæg giver vi gode råd til, hvordan du kan overvinde din tandlægeskræk.

I vores tandlægeklinik på Frederiksberg oplever vi mange tilfælde af patienter med tandlægeskræk. Hvis du også lider af tandlægeskræk, kan det skyldes, at du tidligere har været udsat for en dårlig oplevelse hos en tandlæge. Måske blev du udsat for smerter under en behandling eller havde en oplevelse, hvor du ikke følte dig rigtig klar over, hvad der skete undervejs i undersøgelsen.

leder du efter noget bestemt?

om os
Velkommen til Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg. På vores tandklinik lægger vi stor vægt på god service og holdbare kvalitetsbehandlinger.
Læs mere
behandlinger
Vi kan tilbyde mange behandlinger til fornuftige priser.
Læs mere
kontakt
Vi ligger tæt på Frederiksberg st, og bus 8A og 9A kører lige til døren. Yderligere er der mange parkerings muligheder omkring klinikken.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Tandlæger Kamilla Kragh og
Anne Mette Haj Rughave


Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg C
Tlf: +45 33 24 47 42

Åbningstider

Øvrige dage: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30
Ulige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30
Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16