Åbningstider: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30 | Ullige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30 | Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16
+45 3324 4742
Tandlæge på Frederiksberg Tandlæge på Frederiksberg
  • subslider_05
  • subslider_02
  • subslider_01
  • subslider_04
  • subslider_03
  • Du bliver mødt af hyggelige og trygge omgivelser
  • Vi udfører kvalitets behandlinger
  • Vi lægger vægt på god service
  • Vi udfører kvalitets behandlinger
  • Du bliver mødt af hyggelige og trygge omgivelser

Akut tandlæge på Frederiksberg

Hvis du har brug for en akut tandlæge på Frederiksberg, er Tandlægerne Kragh og Rughave klar til at tage godt imod dig. Vi vil gøre vores bedste for at give dig en hurtig tid, hvis du har tandpine eller af en anden årsag har brug for at komme hurtigt til tandlæge. Vi gør alt for hurtigt at gøre dig smertefri og afhjælpe problemet.

Vi forsøger så vidt muligt at give dig en tid samme dag, så ring til os på +45 3324 4742 og gerne så tidligt på dagen som muligt. Hvis du får behov for tandlægehjælp uden for vores åbningstid kan du henvende dig i tandlægevagten.

Klinikkens åbningstider er mandag-fredag kl. 8.00-18.00.

Din akut tandlæge hjælper dig med kort varsel

Din akut tandlæge hos Tandlægerne Kragh og Rughave på Frederiksberg kan hurtigt hjælpe dig, som har et akut behov for tandlægehjælp. Vi giver dig en tid hurtigst muligt, så du skal gå rundt med dine gener eller smerter kortest muligt, og vi giver dig en professionel og omsorgsfuld behandling, så du kan komme over dine tandproblemer.

Det kan være nødvendigt med en akut tandlægetid, hvis du eksempelvis har knækket en tand, eller du har tabt en fyldning. Det kan gøre ondt, og det kan også gøre skade i munden, og det gør det især vigtigt at komme hurtigt til tandlæge. En akut tandlægetid kan også være nødvendig, hvis du er kommet til skade og du for eksempel har slået en tand ud. Sørg her for at lægge tanden i et koldt glas vand så hurtigt, som muligt, da der så er chance for, at tanden kan sættes i igen.

Kundeanmeldelser

Vores tandlæge er vurderet 4,9/5 på baggrund af 8 stemmer på Google-anmeldelser her

Hvis du har smerter, anbefaler vi dig altid at ringe til os. Smerterne går sjældent over af sig selv, og de er et tegn på, at der er noget galt. Med en akut tandlægetid kan vi finde årsagen til din tandpine og sørge for at du bliver smertelindret.

Kontakt os

Hvis du har brug for en akut tandlæge på Frederiksberg er Tandlægerne Kragh og Rughave et trygt valg. Ring til os hurtigst muligt, så vil vi gøre vores bedste for at finde en tid til dig samme dag.

leder du efter noget bestemt?

om os
Velkommen til Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg. På vores tandklinik lægger vi stor vægt på god service og holdbare kvalitetsbehandlinger.
Læs mere
behandlinger
Vi kan tilbyde mange behandlinger til fornuftige priser.
Læs mere
kontakt
Vi ligger tæt på Frederiksberg st, og bus 8A og 9A kører lige til døren. Yderligere er der mange parkerings muligheder omkring klinikken.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Tandlæger Kamilla Kragh og
Anne Mette Haj Rughave


Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg C
Tlf: +45 33 24 47 42

Åbningstider

Øvrige dage: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30
Ulige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30
Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16