Åbningstider: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30 | Ullige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30 | Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16
+45 3324 4742
Tandlæge på Frederiksberg Tandlæge på Frederiksberg
  • subslider_02
  • subslider_03
  • subslider_04
  • subslider_05
  • subslider_01
  • Vi udfører kvalitets behandlinger
  • Du bliver mødt af hyggelige og trygge omgivelser
  • Vi udfører kvalitets behandlinger
  • Du bliver mødt af hyggelige og trygge omgivelser
  • Vi lægger vægt på god service

Hjælp til din tandlægeskræk i vores klinik i København

Vi bliver ofte opsøgt af mennesker med tandlægeskræk på vores klinik i København og har efterhånden hjulpet rigtig mange. Vi forstår og respekterer, at du har tandlægeskræk – og du skal vide, at du ikke er alene. Rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk, ofte på grund af tidligere ubehagelige oplevelser hos tandlægen, hvor de havde smerter eller ikke havde fået af vide, hvad der ville ske under behandlingen.

Vi har hos Tandlægerne Kragh og Rughave i København stort fokus på, at have en god kommunikation – særligt med vores patienter med tandlægeskræk – både i de indledende samtaler og undersøgelser og i selve behandlingsprocessen.

Det er en god idé at forsøge at få hjælp mod din tandlægeskræk, så tidligt som muligt. Mange patienter kommer ind i en ond cirkel, hvor deres skræk afholder dem fra at møde op til de regelmæssige tandtjek. Står det på over mange år, kan det resultere i, at de får tandproblemer, der forstærker angsten for tandlægen og forlænger en behandling.

Vi hjælper dig godt igennem din tandlægeskræk

Det er heldigvis muligt at bryde med din tandlægeskræk. Hos Tandlægerne Kragh og Rughave i København har vi en stor erfaring med og viden om at få vendt de negative opfattelser af et tandlægebesøg til noget positivt. Vores erfaring har vist, at det for eksempel kan hjælpe mange patienter med tandlægeskræk at besøge klinikken uden at komme i behandling. Det handler i høj grad om, at du kender klinikken, føler dig tryg med vores medarbejdere og har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har.

Vi ved, at det er vigtigt for alle patienter at vide, hvad der kommer til at ske, og hvorfor vi gør, som vi gør. Det har vi derfor stort fokus på. Hos os er du som patient hele tiden en del af behandlingsforløbet, og vi gør en dyd ud af, at du er velinformeret om behandlingen.

Hos Tandlægerne Kragh og Rughave i København arbejder vi derfor på forskellige måder med at hjælpe dig igennem din tandlægeskræk, så du i stedet forbinder et tandlægebesøg med ro og afslappethed. Hos Tandlægerne Kragh og Rughave i København har vi skabt nogle lyse og behagelige omgivelser, vi håber, også vil hjælpe dig med at slappe af.

Det er vigtigt for os at du er tryg og afslappet, da det vil være med til at gøre din oplevelse af behandlingen positiv. Jo mere afslappet og veltilpas du er ved behandlingen, jo mere rolig vil du være ved at skulle til tandlæge næste gang. Det er vores filosofi i forhold til at undgå tandlægeskræk. Hos Tandlægerne Kragh og Rughave i København får du en omsorgsfuld og nænsom tandlæge, som lægger vægt på at give dig en skånsom behandling af høj kvalitet.

Fortæl os om din tandlægeskræk

Du må meget gerne fortælle os om din tandlægeskræk, når du kontakter klinikken i København for en tidsbestilling. På den måde kan vi sætte god tid af til at tale med dig om det, der gør dig bange.

Vi laver ingen behandlinger uden, at vi har en klar aftale. Vi har herudover mulighed for, i samarbejde med din egen læge, at give dig noget beroligende medicin, så du bedre kan slappe af, mens du er i klinikken, hvis det kan hjælpe dig.

Kontakt os

Hvis du forbinder et tandlægebesøg med noget negativt, eller du lider af tandlægeskræk, er du altid meget velkommen til at kontakte os i klinikken på Frederiksberg i København. Vi har den rigtige viden, omsorg og erfaring til at hjælpe dig godt igennem det, så din tandlægeskræk ikke skal stå i vejen for et sundt og stærkt tandsæt.

leder du efter noget bestemt?

om os
Velkommen til Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg. På vores tandklinik lægger vi stor vægt på god service og holdbare kvalitetsbehandlinger.
Læs mere
behandlinger
Vi kan tilbyde mange behandlinger til fornuftige priser.
Læs mere
kontakt
Vi ligger tæt på Frederiksberg st, og bus 8A og 9A kører lige til døren. Yderligere er der mange parkerings muligheder omkring klinikken.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Tandlæger Kamilla Kragh og
Anne Mette Haj Rughave


Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg C
Tlf: +45 33 24 47 42

Åbningstider

Øvrige dage: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30
Ulige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30
Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16