TANDLÆGESKRÆK

HJÆLP TIL DIN TANDLÆGESKRÆK I VORES KLINIK PÅ FREDERIKSBERG

VI HAR HOS TANDLÆGERNE KRAGH OG RUGHAVE PÅ FREDERIKSBERG STORT FOKUS PÅ, AT HAVE EN GOD KOMMUNIKATION

særligt med vores patienter med tandlægeskræk

både i de indledende samtaler og undersøgelser og i selve behandlingsprocessen.

Det er en god idé at forsøge at få hjælp mod din tandlægeskræk, så tidligt som muligt.

Mange patienter kommer ind i en ond cirkel, hvor deres skræk afholder dem fra at møde op til de regelmæssige tandtjek. Står det på over mange år, kan det resultere i, at de får tandproblemer, der forstærker angsten for tandlægen og forlænger en behandling.

HAR DU TANDLÆGESKRÆK

VI HJÆLPER DIG GODT IGENNEM DIN TANDLÆGESKRÆK

Det er heldigvis muligt at bryde med din tandlægeskræk. Hos Tandlægerne Kragh og Rughave på Frederiksberg har vi en stor erfaring med og viden om at få vendt de negative opfattelser af et tandlægebesøg til noget positivt. Vores erfaring har vist, at det for eksempel kan hjælpe mange patienter med tandlægeskræk at besøge klinikken uden at komme i behandling.

Det handler i høj grad om, at du kender klinikken, føler dig tryg med vores medarbejdere og har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har.

Vi ved, at det er vigtigt for alle patienter at vide, hvad der kommer til at ske, og hvorfor vi gør, som vi gør. Det har vi derfor stort fokus på.

Hos os er du som patient hele tiden en del af behandlingsforløbet, og vi gør en dyd ud af, at du er velinformeret om behandlingen.

FORTÆL OS OM DIN TANDLÆGESKRÆK

FORTÆL OS OM DIN TANDLÆGESKRÆK

Du må meget gerne fortælle os om din tandlægeskræk, når du kontakter klinikken på Frederiksberg for en tidsbestilling. På den måde kan vi sætte god tid af til at tale med dig om det, der gør dig bange.

Vi laver ingen behandlinger uden, at vi har en klar aftale. Vi har herudover mulighed for, i samarbejde med din egen læge, at give dig noget beroligende medicin, så du bedre kan slappe af, mens du er i klinikken, hvis det kan hjælpe dig.

LEDER DU EFTER NOGET BESTEMT?