Åbningstider: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30 | Ullige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30 | Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16
+45 3324 4742
Tandlæge på Frederiksberg Tandlæge på Frederiksberg
  • subslider_01
  • subslider_03
  • subslider_04
  • subslider_02
  • subslider_05
  • Vi lægger vægt på god service
  • Du bliver mødt af hyggelige og trygge omgivelser
  • Vi udfører kvalitets behandlinger
  • Vi udfører kvalitets behandlinger
  • Du bliver mødt af hyggelige og trygge omgivelser

Din tandklinik på Frederiksberg

Tandlægerne Kragh og Rughave på Frederiksberg er en tandklinik med stort fokus på en omsorgsfuld behandling af høj kvalitet. Alle vores medarbejdere arbejder i dagligdagen ud fra værdierne omsorg, faglighed og en god kommunikation, og det kommer til udtryk i behandlingerne hos os.

Anne Mette Haj Rughave

Anne Mette Haj Rughave – Tandlæge
Uddannet i 1987. Har været medejer af klinikken siden 1997

Kamilla Kragh

Kamilla Kragh – Tandlæge
Uddannnet i 1993. Har været medejer af klinikken siden 2005

Sevilay Christensen

Sevilay Christensen – Klinikassistent
Ansat siden 2007

Jeanne Mikkelsen

Jeanne Mikkelsen – Klinikassistent
Ansat siden 1992. Ansvarlig for regnskab og reception o.m.a.

gruppe

Omsorgsfuld behandling

Hvis du leder efter en tandklinik på Frederiksberg, som har en central beliggenhed og behandlinger af høj kvalitet, er Tandlægerne Kragh og Rughave det helt rigtige valg.

På din tandklinik på Frederiksberg gør vi hver dag vores bedste for, at dit tandlægebesøg bliver en god oplevelse. Det er den bedste måde, som vi kan gøre dig tryg og afslappet ved at skulle til tandlæge. Hos os er omsorg og indlevelse et vigtigt element for at give vores patienter en god oplevelse, og vi har fokus på at give vores patienter en god rådgivning og information.

Høj faglighed

På tandklinikken Tandlægerne Kragh og Rughave på Frederiksberg, har vi udover vores fokus på en omsorgsfuld behandling, også stort fokus på vores faglighed. Vi vægter vores faglighed højt, fordi vores faglige kompetencer er alfa omega for, at vi kan tilbyde dig den bedste behandling. Derfor sørger vi hele tiden for at følge med i den seneste udvikling på vores område, så vi kan tilbyde de bedste teknikker, behandlingsmetoder og det bedste udstyr. Det gør vi blandt andet ved at sparre med hinanden internt og ved regelmæssigt at tage på kurser og konferencer inden for vores felt. Det gør os i stand til at give dig en behandling af høj kvalitet, som du kan være tryg ved. Vi har alle en lang erfaring med at behandle diverse tandproblemer, og vi har et stort kendskab til en god forebyggende tandpleje.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller du ønsker mere viden om os og vores tandbehandlinger.

leder du efter noget bestemt?

om os
Velkommen til Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg. På vores tandklinik lægger vi stor vægt på god service og holdbare kvalitetsbehandlinger.
Læs mere
behandlinger
Vi kan tilbyde mange behandlinger til fornuftige priser.
Læs mere
kontakt
Vi ligger tæt på Frederiksberg st, og bus 8A og 9A kører lige til døren. Yderligere er der mange parkerings muligheder omkring klinikken.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Tandlæger Kamilla Kragh og
Anne Mette Haj Rughave


Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg C
Tlf: +45 33 24 47 42

Åbningstider

Øvrige dage: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30
Ulige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30
Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16