OM OS

DIN TANDKLINIK PÅ FREDERIKSBERG

Tandlægerne Kragh og Rughave på Frederiksberg er en tandklinik med stort fokus på en omsorgsfuld behandling af høj kvalitet.

Alle vores medarbejdere arbejder i dagligdagen ud fra værdierne omsorg, faglighed og en god kommunikation, og det kommer til udtryk i behandlingerne hos os.

Anne Mette Haj Rughave

Tandlæge

Uddannet i 1987. Har været medejer af klinikken siden 1997

Kamilla Kragh

Tandlæge

Uddannet i 1987. Har været medejer af klinikken siden 2005

Sevilay Christensen

Klinikassistent

Ansat siden 2007

Jeanne Mikkelsen

Klinikassistent

Ansat siden 1992. Ansvarlig for regnskab og reception o.m.a.

OMSORGSFULD BEHANDLING

Hvis du leder efter en tandklinik på Frederiksberg, som har en central beliggenhed og behandlinger af høj kvalitet, er Tandlægerne Kragh og Rughave det helt rigtige valg.

På din tandklinik på Frederiksberg gør vi hver dag vores bedste for, at dit tandlægebesøg bliver en god oplevelse. Det er den bedste måde, som vi kan gøre dig tryg og afslappet ved at skulle til tandlæge.

Hos os er omsorg og indlevelse et vigtigt element for at give vores patienter en god oplevelse, og vi har fokus på at give vores patienter en god rådgivning og information.

DIN TANDKLINIK PÅ FREDERIKSBERG

HØJ FAGLIGHED

På tandklinikken Tandlægerne Kragh og Rughave på Frederiksberg, har vi udover vores fokus på en omsorgsfuld behandling, også stort fokus på vores faglighed.

Vi vægter vores faglighed højt, fordi vores faglige kompetencer er alfa omega for, at vi kan tilbyde dig den bedste behandling. Derfor sørger vi hele tiden for at følge med i den seneste udvikling på vores område, så vi kan tilbyde de bedste teknikker, behandlingsmetoder og det bedste udstyr.

LEDER DU EFTER NOGET BESTEMT?