Åbningstider: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30 | Ullige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30 | Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16
+45 3324 4742
Tandlæge på Frederiksberg Tandlæge på Frederiksberg

Hvordan bliver du fri af tandlægeskræk?

For mange mennesker kan det være en angstfyldt oplevelse at gå til tandlægen. I dette indlæg giver vi gode råd til, hvordan du kan overvinde din tandlægeskræk.

I vores tandlægeklinik på Frederiksberg oplever vi mange tilfælde af patienter med tandlægeskræk. Hvis du også lider af tandlægeskræk, kan det skyldes, at du tidligere har været udsat for en dårlig oplevelse hos en tandlæge. Måske blev du udsat for smerter under en behandling eller havde en oplevelse, hvor du ikke følte dig rigtig klar over, hvad der skete undervejs i undersøgelsen.

For nogle kan det måske virke lidt pinligt at være bange for tandlægebesøg, og resultatet bliver, at de ikke bliver frygten kvit, men i stedet undgår at besøge tandlægen. Desværre løser det ikke noget, og i stedet bliver resultatet ofte, at tandlidelser ikke opdages i tide. Derfor er det vigtigt først og fremmest at anerkende, at du har det svært med at gå til tandlægen.

Søg hjælp hos din tandlæge

Når du har anerkendt din egen angst, er næste skridt at finde en tandlæge, som gør dig tryg. I vores tandlægeklinik på Frederiksberg er vi særdeles opmærksomme på tandlægeskræk og gør alt for, at du kan føle dig afslappet og tryg under behandlingen. Det kan hjælpe, hvis du bruger tid på at lære klinikken og personalet at kende gennem flere besøg, inden du rent faktisk får en tandlægeundersøgelse.

Det gælder om, at du giver dig selv mulighed for at føle dig godt tilpas og her hjælper det at kende omgivelserne. Spørg på forhånd ind til behandlingerne, så du føler, at du har viden om, hvad der skal ske under behandlingen. På vores klinik sørger vi for effektiv smertelindring og skånsomme behandlingsmetoder, så du ikke behøver at frygte for at få udført en tandbehandling. Således kan du føle dig tryg og i gode hænder, og få hjælp til at overvinde din angst.

leder du efter noget bestemt?

om os
Velkommen til Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg. På vores tandklinik lægger vi stor vægt på god service og holdbare kvalitetsbehandlinger.
Læs mere
behandlinger
Vi kan tilbyde mange behandlinger til fornuftige priser.
Læs mere
kontakt
Vi ligger tæt på Frederiksberg st, og bus 8A og 9A kører lige til døren. Yderligere er der mange parkerings muligheder omkring klinikken.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Tandlæger Kamilla Kragh og
Anne Mette Haj Rughave


Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg C
Tlf: +45 33 24 47 42

Åbningstider

Øvrige dage: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30
Ulige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30
Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16