Åbningstider: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30 | Ullige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30 | Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16
+45 3324 4742
Tandlæge på Frederiksberg Tandlæge på Frederiksberg

Sunde tænder giver bedre livskvalitet

Dine tænder er vigtige for både din sundhed og dit udseende. Smilet er vores varemærke, og selvom de fleste mennesker ikke tænker over det, er smukke og sunde tænder en vigtig del af, hvordan vi ubevidst vurderer hinanden. Det påvirker derfor din livskvalitet, at du har tænderne i orden. Desværre er nogle mennesker ikke påpasselige nok med deres tænder, selvom de måske har de bedste intentioner.

For at opretholde sunde tænder og en god mundhygiejne er det nødvendigt at børste tænder grundigt og regelmæssigt. 2 gange om dagen er tommelfingerreglen, om morgenen inden du går ud af døren og om aftenen inden du går i seng. Sørg for at bruge en blød tandbørste, der ikke er slidt, og børst tænderne i minimum 2 minutter. Vi anbefaler, at du bruger en elektrisk tandbørste, da de børster mere effektivt end manuelle tandbørster.

Det er derudover en god idé at afslutte med tandtråd eller tandstikker for at rense ud i de sprækker og hjørner, hvor du ikke kan komme til med børsten. Hvis du sjusker med tandrensningen, risikerer du nemlig at efterlade bakterier fra madrester, som kan danne grobund for tandkødsbetændelse eller parodontose.

Derfor bør du gå regelmæssigt til tandlægen

Uanset hvor grundig du er med tandbørstningen, kan du ikke være 100% sikker på at undgå tandproblemer. Derfor anbefaler vi altid vores patienter til regelmæssigt at få foretaget et tandeftersyn hos tandlægen.

Hos Tandlægerne Kragh og Rughave på Frederiksberg er det altid patienten, der er i centrum. Ved de regelmæssige tandeftersyn foretager vi grundige undersøgelser af dine tænder og tandkød for at sikre, at der ikke er opstået problemer eller sygdomme som tandkødsbetændelse eller huller. Derudover tager vi røntgenbilleder for at følge dine tænders udvikling og foretager en grundig tandrensning for at fjerne tandsten og bakterier.

Vi går i dialog med dig om eventuelle begyndende problemer, og du kan altid få svar på dine spørgsmål eller hjælp og vejledning til, hvordan du opretholder en bedre tandhygiejne og derved forebygger tandproblemer.

leder du efter noget bestemt?

om os
Velkommen til Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg. På vores tandklinik lægger vi stor vægt på god service og holdbare kvalitetsbehandlinger.
Læs mere
behandlinger
Vi kan tilbyde mange behandlinger til fornuftige priser.
Læs mere
kontakt
Vi ligger tæt på Frederiksberg st, og bus 8A og 9A kører lige til døren. Yderligere er der mange parkerings muligheder omkring klinikken.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Tandlæger Kamilla Kragh og
Anne Mette Haj Rughave


Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg C
Tlf: +45 33 24 47 42

Åbningstider

Øvrige dage: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30
Ulige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30
Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16