Åbningstider: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30 | Ullige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30 | Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16
+45 3324 4742
Tandlæge på Frederiksberg Tandlæge på Frederiksberg

Tandlæge på Gammel Kongevej

På Gammel Kongevej på Frederiksberg finder du en omsorgsfuld og kompetent tandlæge, som tager sig god tid til dig. Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave har sammen tandlægeklinikken, og vi har en stor passion for at hjælpe mennesker til et sundt og stærkt tandsæt livet ud.

Om klinikken

Tandklinikken Tandlægerne Kragh og Rughave har en central beliggenhed på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Din tandlæge hos os har stort fokus på at give dig en behagelig behandling, du kan være tryg ved. Vi har et stærkt team af kompetente tandlæger, som alle har en lang erfaring inden for faget.

Vi arbejder ud fra samme mål om gøre tandlægebesøg hos os til en god oplevelse, så du har lyst til at komme igen. Vi ønsker at få dig til at være helt afslappet og tryg i vores hænder, og her mener vi, at en høj faglighed og en stor omsorg og indlevelse er nøgleordene. Derfor sørger vi hele tiden for at holde os ajour inden for vores fag, så vi kan tilbyde de nyeste og bedste teknikker og behandlingsformer.

Vi tager os altid god tid til at tale med vores patienter og til at besvare spørgsmål. Det er vigtigt, at du føler dig velinformeret, og at du hele tiden ved, hvad der kommer til at ske under behandlingsforløbet.

Omsorg, høj faglig viden, rådgivning og forståelig kommunikation er derfor nogle værdier, som vi til dagligt arbejder ud fra.

Behandlinger hos Tandlægerne Kragh og Rughave

Hos Tandlægerne Kragh og Rughave kan vi tilbyde en lang række forskellige tandbehandlinger. Vi kan hjælpe dig med alle de almindelige behandlinger og forebyggende pleje.

Vi synes, at det er vigtigt, at tandbehandlinger ikke gør ondt, så du kan slappe af og være rolig og tryg ved at komme til tandlæge. Vi giver dig derfor smertefrie behandlinger såsom behandling mod huller i tænderne, og vi kan også lave porcelænskroner og broer, rodbehandlinger, plastfyldninger og kosmetisk tandpleje såsom blegning af tænderne.

Kontakt os

Hvis du gerne vil i kontakt med en nærværende og erfaren tandlæge med en central beliggenhed på Frederiksberg, er Tandlægerne Kragh og Rughave et trygt valg. Vores klinik er nem at komme til på både cykel og offentlig transport, og kommer du i bil er der gode parkeringsmuligheder.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller skrive til os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kundeanmeldelser

Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave er vurderet 4,9/5 ud af 8 stemmer på Google-anmeldelser her

leder du efter noget bestemt?

om os
Velkommen til Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg. På vores tandklinik lægger vi stor vægt på god service og holdbare kvalitetsbehandlinger.
Læs mere
behandlinger
Vi kan tilbyde mange behandlinger til fornuftige priser.
Læs mere
kontakt
Vi ligger tæt på Frederiksberg st, og bus 8A og 9A kører lige til døren. Yderligere er der mange parkerings muligheder omkring klinikken.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Tandlæger Kamilla Kragh og
Anne Mette Haj Rughave


Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg C
Tlf: +45 33 24 47 42

Åbningstider

Øvrige dage: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30
Ulige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30
Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16