Åbningstider: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30 | Ullige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30 | Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16
+45 3324 4742
Tandlæge på Frederiksberg Tandlæge på Frederiksberg

Tandlæge Frederiksberg Centret

Krag og Rughave – tandlægerne ved Frederiksberg Centret

Tandlægerne Kragh og Rughave er din lokale tandlægeklinik tæt på Frederiksberg Centret og Frederiksberg Rådhus. Vi er et lille team af professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for tandpleje. Vi brænder for vores fag og vores største fokus er, at et tandlægebesøg skal være en behagelig oplevelse for vores patienter. Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og derfor går vi op i, at du som patient føler dig i trygge hænder hos os.

Nænsomme tandbehandlinger

Vores tandlægeklinik er placeret tæt på Frederiksberg Centret og metroen, så den er let tilgængelig for alle. På selve klinikken dyrker vi også åbenhed og tilgængelighed. Vi tror på, at klar kommunikation og en nænsom tilgang til patienterne kan mindske den angst, som mange mennesker ellers føler ved at skulle gå til tandlægen. Vi lægger særlig vægt på, at vores behandlinger starter med en åben dialog, hvor vi kombinerer faglig rådgivning med omsorg for patienten som udgangspunkt for et vellykket forløb, hvor der bliver taget hensyn til patienternes individuelle behov.

Vi tilbyder grundige tandbehandlinger med fokus på langsigtet pleje af tænderne, hvad enten det drejer sig om de regelmæssige undersøgelser eller mere omfattende behandlinger som kroner og broer eller implantater. Vi udfører tandeftersyn med særligt fokus på caries og begyndende parodontose, og da vi mener, at det altid er bedre at forbygge end at behandle, yder vi grundig vejledning til den bedste pleje af dine tænder. Derfor anbefaler vi ikke automatisk, at du får en tid til tandeftersyn en gang om året, men vurderer i stedet fra gang til gang, hvad dine tænder har behov for. Der kan være perioder i dit liv, hvor dine tænder har brug for ekstra opmærksom for at forhindre alvorlige tandsygdomme, og derfor sørger vi altid for at holde øje med dine tænder.

Central tandlægeklinik ved Frederiksberg Centret

Vores tandlægeklinik ved Frederiksberg Centret ligger i hyggelige omgivelser i hjertet af Frederiksberg, lige i nærheden af Frederiksberg Rådhus. Du kan tage metroen til Frederiksberg Station og spadsere til tandlægeklinikken fra Frederiksberg Centret – det tager kun 4 minutter. Du kan også tage 8A og 9A lige til døren, og er du i bil, har vi gode parkeringsmuligheder ved Frederiksberg Rådhus, hvor du kan parkere i op til 2 timer. Du kan derfor let kombinere din shoppingtur i Frederiksberg Centret med et tandlægebesøg hos os.

Hvis du leder efter en dygtig tandlæge ved Frederiksberg Centret, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, så finder vi en tid til dig. Vi glæder os til at se dig i vores klinik!

leder du efter noget bestemt?

om os
Velkommen til Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg. På vores tandklinik lægger vi stor vægt på god service og holdbare kvalitetsbehandlinger.
Læs mere
behandlinger
Vi kan tilbyde mange behandlinger til fornuftige priser.
Læs mere
kontakt
Vi ligger tæt på Frederiksberg st, og bus 8A og 9A kører lige til døren. Yderligere er der mange parkerings muligheder omkring klinikken.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Tandlæger Kamilla Kragh og
Anne Mette Haj Rughave


Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg C
Tlf: +45 33 24 47 42

Åbningstider

Øvrige dage: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30
Ulige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30
Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16