Åbningstider: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30 | Ullige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30 | Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16
+45 3324 4742
Tandlæge på Frederiksberg Tandlæge på Frederiksberg
  • subslider_02
  • subslider_04
  • subslider_05
  • subslider_01
  • subslider_03
  • Vi udfører kvalitets behandlinger
  • Vi udfører kvalitets behandlinger
  • Du bliver mødt af hyggelige og trygge omgivelser
  • Vi lægger vægt på god service
  • Du bliver mødt af hyggelige og trygge omgivelser

Behandling med tandimplantat i København

Der kan være mange årsager til, at man mangler én eller flere tænder. Det kan for eksempel skyldes en ulykke, og man kan også miste en tand på grund af paradentose, hvor tanden og roden ikke længere findes i munden. Uanset hvilken årsag tandløsheden skyldes, ved vi, at det aldrig er rart for det enkelte menneske, der mangler en tand.

Det kan både påvirke menneskets psykisk og give fysiske problemer. Mange oplever, at de ikke længere vil smile eller vise deres tænder, når de er sammen med andre mennesker på grund af deres tænders udseende, mens andre har problemer med at tygge deres mad grundigt. Vi ved, at det kan påvirke mange aspekter i livet, men der findes en løsning, som kan give både forøget livskvalitet og fuld funktionsevne tilbage.

En af de mest holdbare løsninger til at erstatte en manglende tand er ved at få et tandimplantat. Hvis du plejer det grundigt og passer de regelmæssige tandeftersyn hos tandlægen, vil dit tandimplantat være stærkt og funktionsdygtigt i rigtigt mange år.

Hos Tandlægerne Kragh og Rughave i København kan du få lavet et flot tandimplantat, så dit tandsæt igen bliver flot. Vi har en lang erfaring med at lave et tandimplantat på klinikken i København, så det ser naturligt ud i dit tandsæt.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, der sættes i kæbeknoglen, der hvor du har mistet en tand. På den kunstige rod sættes en krone, som vil passe til dine andre naturlige tænder. Fordelen ved at få et tandimplantat er, at de både ligner og føles som naturlige tænder, fordi de sidder permanent fast i kæben – og det gør dem meget stærke. Hos Tandlægerne Kragh og Rughave i København får du et tandimplantat af høj kvalitet, som bliver lavet grundigt og skånsomt.

I modsætning til broer kræver tandimplantater ingen støtte fra de omkringliggende tænder, og det berører således ikke andre tænder i munden, at få lavet et tandimplantat.
Hos Tandlægerne Kragh og Rughave i København samarbejder vi med de bedste kirurger om at indsætte dit tandimplantat. Operationen foregår hos den kirurgiske tandlæge og efter en helingsperiode på typisk 6 mdr sætter vi en krone på implantatet.

Har du gået med tanker om at få en behandling, der kan erstatte en manglende tand, kan tandimplantater være løsningen for dig. Hvis du bor i København eller omegn, og du gerne vil have lavet et tandimplantat af professionelle og erfarne tandlæger, så er Tandlægerne Kragh og Rughave et sikkert valg.

Du er altid velkommen til at kontakte os på klinikken i København, hvis du har spørgsmål til proceduren for et tandimplantat og behandlingen generelt. Vi vil meget gerne foretage en undersøgelse af dine tænder, så vi kan finde ud af om tandimplantater er den rette behandlingsform for dig.

leder du efter noget bestemt?

om os
Velkommen til Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg. På vores tandklinik lægger vi stor vægt på god service og holdbare kvalitetsbehandlinger.
Læs mere
behandlinger
Vi kan tilbyde mange behandlinger til fornuftige priser.
Læs mere
kontakt
Vi ligger tæt på Frederiksberg st, og bus 8A og 9A kører lige til døren. Yderligere er der mange parkerings muligheder omkring klinikken.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Tandlæger Kamilla Kragh og
Anne Mette Haj Rughave


Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg C
Tlf: +45 33 24 47 42

Åbningstider

Øvrige dage: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30
Ulige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30
Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16