TANDIMPLANTATER

BEHANDLING MED TANDIMPLANTAT PÅ FREDERIKSBERG

DET KAN BÅDE PÅVIRKE MENNESKETS PSYKISK OG GIVE FYSISKE PROBLEMER.

Mange oplever, at de ikke længere vil smile eller vise deres tænder, når de er sammen med andre mennesker på grund af deres tænders udseende, mens andre har problemer med at tygge deres mad grundigt. Vi ved, at det kan påvirke mange aspekter i livet, men der findes en løsning, som kan give både forøget livskvalitet og fuld funktionsevne tilbage.

EN AF DE MEST HOLDBARE LØSNINGER TIL AT ERSTATTE EN MANGLENDE TAND ER VED AT FÅ ET TANDIMPLANTAT.

HVAD ER ET TANDIMPLANTAT?

HVAD ER ET TANDIMPLANTAT?

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, der sættes i kæbeknoglen, der hvor du har mistet en tand.

På den kunstige rod sættes en krone, som vil passe til dine andre naturlige tænder. Fordelen ved at få et tandimplantat er, at de både ligner og føles som naturlige tænder, fordi de sidder permanent fast i kæben – og det gør dem meget stærke. Hos Tandlægerne Kragh og Rughave i København får du et tandimplantat af høj kvalitet, som bliver lavet grundigt og skånsomt.

I modsætning til broer kræver tandimplantater ingen støtte fra de omkringliggende tænder, og det berører således ikke andre tænder i munden, at få lavet et tandimplantat.

HOS TANDLÆGERNE KRAGH OG RUGHAVE PÅ FREDERIKSBERG SAMARBEJDER VI MED DE BEDSTE KIRURGER OM AT INDSÆTTE DIT TANDIMPLANTAT

Operationen foregår hos den kirurgiske tandlæge og efter en helingsperiode på typisk 6 mdr. sætter vi en krone på implantatet.

Har du gået med tanker om at få en behandling, der kan erstatte en manglende tand, kan tandimplantater være løsningen for dig. Hvis du bor på Frederiksberg eller omegn, og du gerne vil have lavet et tandimplantat af professionelle og erfarne tandlæger, så er Tandlægerne Kragh og Rughave et sikkert valg.

Du er altid velkommen til at kontakte os på klinikken på Frederiksberg, hvis du har spørgsmål til proceduren for et tandimplantat og behandlingen generelt.

Vi vil meget gerne foretage en undersøgelse af dine tænder, så vi kan finde ud af om tandimplantater er den rette behandlingsform for dig.

LEDER DU EFTER NOGET BESTEMT?