KRONER OG BROER

Hos Tandlægerne Kragh og Rughave kan vi tilbyde dig behandlinger med kroner og broer

HVORNÅR SKAL JEG HAVE EN KRONE?

En tand har behov for en krone, når den er så skadet, at vi ikke kan bygge den op med plast eller hvis den er rodbehandlet.

Ved at sætte en krone på din tand, vil det samtidig sikre, at din tand holder bedre og ikke knækker.

Med en krone vil du altså beholde noget af din gamle tand og beskytte den.

I nogle tilfælde, vil der ikke være nok tilbage af patientens egen tand til at vi kan sætte kronen på den naturlige tand. Her vil vi bygge tanden op med en stift inden vi sætter kronen på.

HVORNÅR SKAL JEG HAVE EN BRO?

HVORNÅR SKAL JEG HAVE EN BRO?

Hvis du mangler en eller flere tænder i rækken kan den erstattes af en bro. Når vi skal erstatte manglende tænder med en bro, bliver den fusioneret med en krone på hver af nabotænderne.

Det kan derfor være en god løsning, hvis nabotænderne har nogle skader, da de styrkes med kronen. Hvis de derimod er fejlfrie, kan de manglende tænder erstattes med implantater, der ikke berører nogle andre tænder.

Mangler du en eller flere tænder, er der rig mulighed for at få dem erstattet af en bro, som giver et naturligt og stærkt smil.

Vi vil meget gerne hjælpe dig og give dig en faglig rådgivning om, hvilken løsning, der giver det bedste og mest holdbare resultat for dig. Ring til os i dag, hvis du har nogle spørgsmål, eller du gerne vil have en samtale om dine muligheder.

LEDER DU EFTER NOGET BESTEMT?