Åbningstider: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30 | Ullige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30 | Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16
+45 3324 4742
Tandlæge på Frederiksberg Tandlæge på Frederiksberg
  • subslider_05
  • subslider_04
  • subslider_01
  • subslider_03
  • subslider_02
  • Du bliver mødt af hyggelige og trygge omgivelser
  • Vi udfører kvalitets behandlinger
  • Vi lægger vægt på god service
  • Du bliver mødt af hyggelige og trygge omgivelser
  • Vi udfører kvalitets behandlinger

Kroner & Broer

Hos Tandlægerne Kragh og Rughave kan vi tilbyde dig behandlinger med kroner og broer. Vi benytter krone-eller brobehandlinger hos de af vores patienter, som har mistet en eller flere tænder eller har en stærkt beskadiget tand.

Vi ved, at det ikke er behageligt at mangle tænder eller have skadede tænder. Samtidig med at det føles forkert i munden, kan det også være hæmmende for det enkelte menneskes sociale liv. Måske har du ikke lyst til at smile, og du bruger meget energi på at skjule dine tænder, når du er sammen med andre mennesker. Med en behandling med enten kroner eller broer, kan vi give dig et naturligt smil tilbage og sørge for, at du igen får et stærkt bid.

Hvornår skal jeg have en krone?

En tand har behov for en krone, når den er så skadet, at vi ikke kan bygge den op med plast eller hvis den er rodbehandlet. Ved at sætte en krone på din tand, vil det samtidig sikre, at din tand holder bedre og ikke knækker. Med en krone vil du altså beholde noget af din gamle tand og beskytte den.

I nogle tilfælde, vil der ikke være nok tilbage af patientens egen tand til at vi kan sætte kronen på den naturlige tand. Her vil vi bygge tanden op med en stift inden vi sætter kronen på.

En krone kan bedst beskrives som en hætte, der omslutter din naturlige tand, og den fremstilles af forskellige materialer som f.eks guld, metalkeramik eller ren keramik. Ofte vil vi benytte metalkeramikkroner eller guldkroner til at erstatte patientens kindtænder, mens tænderne i fronten vil få en krone i keramik, så den falder naturligt ind blandt omkringliggende tænder. En krone er altså velegnet til at erstatte enkelte manglende tænder.

Hos Tandlægerne Kragh og Rughave har vi et samarbejde med to store, velrenommerede laboratorier i Sverige og på Frederiksberg, der producerer kroner i høj kvalitet.

Hvornår skal jeg have en bro?

Hvis du mangler en eller flere tænder i rækken kan den erstattes af en bro. Når vi skal erstatte manglende tænder med en bro, bliver den fusioneret med en krone på hver af nabotænderne. Det kan derfor være en god løsning, hvis nabotænderne har nogle skader, da de styrkes med kronen. Hvis de derimod er fejlfrie, kan de manglende tænder erstattes med implantater, der ikke berører nogle andre tænder.

Mangler du en eller flere tænder, er der rig mulighed for at få dem erstattet af en bro, som giver et naturligt og stærkt smil. Vi vil meget gerne hjælpe dig og give dig en faglig rådgivning om, hvilken løsning, der giver det bedste og mest holdbare resultat for dig. Ring til os i dag, hvis du har nogle spørgsmål, eller du gerne vil have en samtale om dine muligheder.

leder du efter noget bestemt?

om os
Velkommen til Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave på Frederiksberg. På vores tandklinik lægger vi stor vægt på god service og holdbare kvalitetsbehandlinger.
Læs mere
behandlinger
Vi kan tilbyde mange behandlinger til fornuftige priser.
Læs mere
kontakt
Vi ligger tæt på Frederiksberg st, og bus 8A og 9A kører lige til døren. Yderligere er der mange parkerings muligheder omkring klinikken.
Læs mere

Praktiske oplysninger

Tandlæger Kamilla Kragh og
Anne Mette Haj Rughave


Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg C
Tlf: +45 33 24 47 42

Åbningstider

Øvrige dage: Ons 8-15, Tor 8-15:30, Fre 8-14:30
Ulige uger: Man 8-16 - Tir 8.30-18.30
Lige uger: Man 8-18.30 - Tir 8-16